Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppskrivning


Jag skrev upp
Vad jag tyckte
De vart verkligen uppskrivet…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 75 gånger
Publicerad 2012-02-17 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO