Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när hjärnan är trött


hydrofortank

vattnet fungerar inte
hydrforpumpen hackar
för lite luft i tanken

inget för goosingar
med kommunalt vatten
och centralvärme

egentligen inget problem
stänga och öppna kranar
tappa ur vattnet ur tanken

om inte det var en sådan kväll
då allt krånglade
en bottensats i tanken

det gick inte att tappa
ingen tråd att öppna med
och jag kom inte på knepet

förrän nu
och nu
är jag trött




Fri vers av tom boreland
Läst 564 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-17 20:18

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  HelenaW
Kämpa i livets alla timmar... I trötthet o sen timma.
Vet hur det kan vara...
2012-03-01

  anits VIP
Bra och igenkännande skrivet
2012-02-18

  Ingela Svenson VIP
...och havet, ena dagen öppet, andra dagen is till Anholt
2012-02-17

  Casbah* VIP
tycker verkligen om denna text om vardagens kämpande för dig. du lyckas väl med att få fram en personlig känsla och stil. Bra!
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland