Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Vinternatten vaggar

Det är natt, jag vet
mörkret har målat med silkeslen
pensel över himlavalvet

ljuset sipprar igenom
och lockar till sommarminnen

grässtråna som vajar i vinden
solvarm sand mellan tårna

blicken som vilar vid horisonten
vågornas kluckande mot stranden

långsamma steg genom stadens gator
i ljumma sommarkvällar

men nu är det natt, viskar vinternatten
och vaggar, vaggar oss till sömn




Fri vers av Maiah VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-17 22:44



Bookmark and Share


    Bo Bjelvehammar
jag känner, vinden som vallhund, fin text
2012-02-19

    Livsrymling
Jag tar med mig inledningen. Den var riktigt, riktigt snygg.
2012-02-19

  Anna*
Mycket vackert tänkt och komponerat!
2012-02-19

  mare VIP
Mycket fin dikt
2012-02-18

    Birgersdotter VIP
Vacker
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP