Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Kvinna Som Förlorat Viljan Att Leva, Del 2

Kvar i lägenheten, kvarglömd och borttappad.
Och där ute flyter liv, tid och rum på,
Som om allting är i sin ordning.

Mamma har slutat höra av sig och min lillebror har börjat förlora hoppet.
Ingen kan dela min börda, ingen kan förstå den.
Allra minst jag själv.

Mina tabletter är slut.
Jag hittade ett sätt att döva ångesten samtidigt som jag får sova i fred.
Jag har alltid varit medveten om farorna med att blanda alkohol och medicin.
Men jag måste väll ha blivit desperat efter att inte ha fått sova,
På nästan 4 dagar.

Det är hemskt hur fort världen glömmer en.




Fri vers av Kaleidystopi
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-17 23:49



Bookmark and Share


  fröken ingenting
And so there is a need for you to stand up.
För ben sägs det att vi har för att kunna stå,
och om det är till någon hjälp så har jag en
hand. Ord är makt.
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Kaleidystopi
Kaleidystopi