Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag anser att hästar är envisna.


Ignorera mig

Ignorera mig, jag försvinner inte
Jag kommer följa dig i all oändlighet.
Här, nu och då
Finns jag, ett spöke bakom ryggen
som du bara känner när jag blåser dig i nacken.
Aldrig kan du bli av med mig när du har fångat in mig.
Jag är ett tuggummi,
spänsten försvinner aldrig,
jag är envis. En häst.




Fri vers av chirp
Läst 714 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-18 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chirp
chirp