Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflinga

Tänk att vara en snöflinga.
Att vara omfångad av luft,
Lätt och ledig.

Obrydd om prestation
Och omvärld

Bara lätt och ledig




Fri vers av chirp
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-01 13:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken underbar tanke. trots att jag är höjdrädd men detta hör inte hit, känslan är underbar
2015-05-05
  > Nästa text
< Föregående

chirp
chirp