Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- vad tycks? är det bra dåligt? vad kan förbättras?


En söndagstanke


Hon ser på honom med slutna ögon
Han ser tillbaka på henne med förskräckelse
Hon ser inget, men känner allt.

De älskar men allt blir fel
Som pannkakor och ketchup
En omöjlig kombination enligt många
Som få älskar

Hon och han
De är dem få som älskar pannkaka med ketchup




Fri vers (Fri form) av chirp
Läst 412 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-15 22:11



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ja, så kan vara under människors möten !
2015-05-05
  > Nästa text
< Föregående

chirp
chirp