Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestå

Om det regnar
Kommer pölarna bestå

Om det regnet upphör
Kommer marken bestå

Om sommardagen grytt i sol
Kommer den bestå

Likaså kommer vi bestå




Fri vers (Fri form) av chirp
Läst 311 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-25 22:28



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja vi består ju som tur är inte HUR länge som helst… men jag tror att vi återföds faktiskt.
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

chirp
chirp