Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onani



Huden skrek, avsaknaden utav hungriga händer 
fick varenda millimeter att svälla
Överblivna smekningar bildade ett oattraktivt lager, likt fetma låg kärleken håglös längsmed mage, vad och höft

Svalde hårt, det trögflytande saliv som fick mungipa att glänsa
Gärdet mellan navel och lår pulserade, knytnävstora ringar
fick valkarna att vakna
Sögs, must ur finger - försluta
det förbannade hålet 
och viskningarna till den sista kyssen
crescendo, en egen ren vilja

lindra min längtan

att komma









Fri vers av Baystream
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-18 12:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark och synnerligen närvarande i det som beskrivs, som en glödgad kandelaber i mellangärdet..med näsborrar vidgade av återhållen åtrå
2015-05-08

    ej medlem längre
Sååååå starkt!!! Älskar
2012-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Ännu en torsdagskväll...
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream