Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För illusionerna skull

Samla sig
Hålla ihop
För illusionerna skull
För allt som borde vara
Alla lögnerna om en bättre morgondag
Dömd och värderad
För den som tycks ska vara
Allt mer bara en lögn
Allt för lyckan
Bara för ett ögonblick




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 467 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-18 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N