Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinn och släck


Brandkåren har ”problem” med stenkastning
Och man undrar, de har ju resurser
En slang till för att spola bort dom ligister
Som håller på är ju rätt enkelt
I alla fall som en enkel lösning….

Tänk er stenkastande ligister som får en uppsträckning
Av en skarp vattenstråle…
Och
”Med hälsning från brandkåren”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-24 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO