Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge upp

Att ge upp drömmar
Är att överge en bit av sig själ
Som att dö lite grann

I tårar av sorg och uppgivenhet
Lämna den delen bakom sig
Som om den aldrig hade funnits




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-20 18:57



Bookmark and Share


  Jakob Drakros
Väll fångat
2012-02-20

  Daniela I
Verkligen en fin liten dikt.
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N