Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgiftat gasbolag



Stockholm GAS
Höjer priset med 50%
Över en natt

Med sin vrålhöjning så
Den kostar mer än dubbelt så mycket redan nu
Än vad elen till resten av en lägenhet kostar

Det är väl ”stockholm gas” som har sin egen variant på
”miljösatsning”
Målsättningen är väl att lägga ner hela gassystemet….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 88 gånger
Publicerad 2012-02-26 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO