Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ligger med lögnen

Vi ligger tillsammans
som små sardiner,
guppandes,
upp och ner,
nerifrån och upp.
Tomatsåsen är blod,
blod som vi blöder
från små, små hugg.
Hugg huggna nära levern
fast ändå en bit upp.

Vi ligger tillsammans
som små, små människor,
ljugandes,
rakt i ansikten,
rakt upp i ansikten.
Orden är rädslor
som vi förtränger
genom att klä dem
i eleganta kostymer
av smutsig oärlighet.

Vi kysser varandra
som om kärleken fanns,
som om den fanns här,
mitt ibland oss
och mitt emellan oss.
Kyssarna är vår längtan,
längtan efter närhet,
men vi kysser varandra
för att glömma
att ingen närhet finns.

Vi kysser varandra
när vi blundar.
Vi blundar och önskar
att den vi kysste
var den vi såg
när vi blundade.

Vi lever i lögnen
och vi kysser lögnen,
vi ligger med lögnen
och vi önskar
att lögnen var sann.




Fri vers av soulRebel_
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-24 20:48



Bookmark and Share


  Rar
ja, precis så är det..sen tycker man synd om dom som inte fattar det å då blir man frustrerad och sen blir man förbannad och sen blir man ledssen, därför man är den enda romantikern i hela världen och då känner man sej ensam..
2006-01-24

  Last Word Spoken
FanTastisk den här!
2006-01-24

    Arne Axel Dahlgren
bra
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_