Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göteborgsmaffian



Dalman affärsområdeschef för
Göteborg energi
Tycker att en fest i Monaca är allvarligt
Om det är nån som bjuds på det, en resa o s v

Men det kanske 80 000 000
Som man tillsammans blåst skattebetalarna på
Säger han inget om
”vi behövde komma igång fort”
sa nån om denna s k affär…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-26 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO