Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlek modell dagsaktuell


Vi komma ifrån Riara Riara Riara

Vi komma ifrån Ria ra askedaske da

Vi söka en av flickorna flickorna flickorna

Vi söka en av flickorna flickorna flickorna

Vi söka en av flickorna flickorna flickorna

Va ska den flickan heta heta heta
Va ska den flickan heta heta heta
Va ska den flickan heta heta heta


Ja de kan ingen veta än veta än veta än
Ja de kan ingen veta än veta än veta än


De säger det under dagen dagen dagen
De säger det under dagen, askedaske da
Då….

För hon är prinsessa…
Tralala




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 212 gånger
Publicerad 2012-02-24 07:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO