Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är över nu

Och aldrig har ett farväl varit så enkelt.
Det är simpelt så att du inte existerar i min värld längre.
Tack och adjö.
(Du var aldrig värt det.)




Fri vers av Själsfrånvaro
Läst 194 gånger
Publicerad 2012-02-24 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Själsfrånvaro