Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en svepning varje år




i rött

 

 

 

*

tala om för mig snälla hur man glömmer det där
som alltid tycks vakna när tröttheten tär

tala om för mig snälla hur lägger man upp
det krig som allt oftast har minus i trupp

när tankarna maler och känslorna skenar
när inget från förr in i nuet förenar

 

det är dött det är dött
må det helt vara dött

 

tala om för mig snälla hur man glömmer det där
som sveper igenom min sömn och sen klär

den sista av alla drömmar i rött

*

 

 




Bunden vers (Rim) av Pot Pourri
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-24 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri