Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid nästa smörjelse


varje ny sanning
förenar ansvar
att lära ty sig
inför det
som komma skall
du viskar
så försiktigt
mot mitt öra
en rörelse
en förnimmelse
en tidstatuerad skalpell
skär i dig
du taskiga själlösa
mer och mer
tärningen landar
mot något
snälla du
försök finna




Fri vers av Marvin
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-24 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin