Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårkänslor/ätstörningar

Vill bara slita, vrida
ändra, riva
Riva bort kanske 7000 gram
och det illamående som tycks växa sig starkare
i takt med att du tynar bort
Trots att du är mer levande än någonsin

Men jag dör
(vi dör)
i takt med att självhatet
gror

Jag har ju alltid vetat
att jag inte duger
För ung, dum, naiv
För äckligt himla oattraktiv

Och nu bryr jag mig nog inte

om att jag inte får vara din

Efter timmarna,
åmandes, klämmandes, hatandes
skrapande naglar
mot för yviga lår

så har jag insett att jag inte är värd det
Men jag ville vara hela din värld




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 683 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-24 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta