Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett halvt rätt...

Vad skulle prinsessan heta
Christina eller då Margaretha
vänner börjar efter fler namn leta
och jag sa mest för att reta...
Ewa-Britt! Man kan ju aldrig veta...

Men de svarade mig:

Där blir ju på namnet ett kungligt snitt
inte ett så enkelt och vanligt som mitt
där väljs ju med stil
namn med anor, profil
och absolut inte sån´t som mitt som slutar med Britt...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-25 11:20



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Ewa-Britt vore ett utmärkt val tycker jag..fint skaldat
2012-02-25

  Ezmeralda VIP
Bra text, Vi som inte är kungliga ska ändå bära våra namn med heder.
2012-02-25

  thyra
Ett namn att glädjas åt, Ewa :)

Det kommer att få ett uppsving nu, liksom Estelle som också är stjärnlikt. Bra skrivit!
2012-02-25

  Jan Linderoth
Varför inte Estrella, som en hyllning av den svenska industrin?
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt