Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mulen dag

Likaså känner jag så idag
ska jag bara vara jag och
göra det jag vill

Kanske solen visar sig en
annan dag då kommer jag
att bli så glad och även
få må bra




Fri vers av Ann-christin
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-25 12:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vemodigt men ändå
längtansfullt skrivet
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin