Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tavlor på en utställning



Jag såg mig om
då jag kände mig
iakttagen

Det var ordet Ödesdiger
som stod museivakt
i uniform och giv akt
som ett utropstecken
och gav noga akt

hur jag gick mellan
salarna
Intigheten och
Vanligheten

för att komma till
Verkligheten

på väg till
Evigheten.




Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-25 14:42



Bookmark and Share


  vera gade VIP
andra strofen är ju verkligen rolig, ger en extra dimension till denna ju i verkligheten ganska ödesdigra text...
2012-03-05

  Gunnel Eriksson VIP
Intressant livsvandring!
2012-02-26

    ej medlem längre
wow vilken vandring i kreativitetens salar! Denna imponerar stort!
2012-02-25

  Ingela Svenson VIP
Ödesdigert är livet! Fyndigt och snyggt
2012-02-25

  cilax VIP
Modest titel;)
fint
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP