Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något ändrad


Magi

Gatlyktan tändes nu

Denna magiska stund när
glöden i tallarnas bark
kallnar och släcks

I vårt fönster
ett skådespel







Fri vers av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-25 17:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert
2012-02-26

  Eva Langrath VIP
Vacker ögonblicksbild
2012-02-25

   
Vackert!
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)