Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan, undran, oro, skratt

Längtan, undran, oro, skratt
Allt detta av ojämn balans
Att vara eller icke vara, eller bara flyta runt
Jag har hört så mycket visdomsord, men det mesta är bara strunt
Kallt som in i helvete, säger man med viss ironi
Jag tar allt på fullt allvar, som en bitter man
Min mor är likt en domedagsprofet, av högsta rang
Allt är så som sig bör
Deppar, peppar, vinglaset jag läppjar på
Stäng än dörr, fuck it, whatever, känns ändå som jag öppnar två
Chanser ges inte, de tas
De galnaste idéerna har inget tak
Sikta mot stjärnorna, och du lär åtminstone nå trädtopparna
Det heter inte ”misslyckande”, det heter vägen till framgång
Längtan, undran, oro, skratt
Längtan
Undran
Oro
Skratt
Nu är det hormonerna som pratar igen
Fuck




Fri vers (Modernistisk dikt) av Philip V
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-25 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip V
Philip V