Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handlöst


Handlöst säger man
Ramlade han
Hon
Eller nån men alla jag sett
Som ramlat så har händer
Även om det är
Sånt som ibland händer
Kanske
I alla fall kan hände
Handlöst om så med
En fotsnava




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 113 gånger
Publicerad 2012-02-26 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO