Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En beskrivning av humörssvängningar


Skrattet

Inget är som ett skratt
Att förlösa
Den järnsäng jag har över bröstet
Inget är som ditt skratt
När jag fastnat
I den varggrop som är vardagen
Jag skrattar
Skrattar åt alltihopa
Det blir min dag




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-01-25 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö