Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hör, därför lyssnar jag

jag hör..

..kloka ord från idioter
lätta sanningar
greppbara verkligheter

..deras tomma teorier
sorglösa skratt vid ljummet kaffe

..samtal om för stora lägenhetshyror
oinvecklade liv på hopfällbara stolar

..vardaglig jargong
traditionella hej och hur mår du?

jag hör, därför lyssnar jag

jag lyssnar till ord utan mening
meningar som bara fyller tystnad


och


jag hör mig själv säga orden
de klokheter vars idiotens mun talar




Fri vers av Today I am a bird
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-13 01:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Täkt tanke, delad!
BRA!
2012-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Today I am a bird
Today I am a bird