Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en krage du sent ska glömma

ropa ut din medmänsklighet
låt din själ vila på radarn där du skådas
av maktens högra hand,
evakuera dig själv och ta giftet med dig
du ska icke fällas för något du inte gjort
när solen sover råder inga lagar
du tappar räkning du tappar dagar
i en krage du sent ska glömma




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 205 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-02-26 12:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket starkt skrivet
berörande
2012-02-26

    lory
starka ord som ekar efteråt..bravo
2012-02-26

  Nanna X
kommentar till cilax kommentar: jag förmodar att du syftar på att Carl använder sig av stark böjning i preteritum i ord som lös (lyste) och rang (ringde). jag tycker det är charmigt. men rytt är ju perfekt och svag böjning, hur får du ihop den grallimatiken ; ) ?
2012-02-26

  cilax VIP
kommentar till Nannas kommentar: ska det inte stå "bra rytt?" (Nanna stavar aldrig fel)
Nåväl, kommentar till poeten: bra rytt
2012-02-26

  Nanna X
bra rutet!
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling