Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt....

Luften är tunn

kompakt av iskyla

din blick är tom

kall

den allra värsta av blickar

När din blick inte säger något

förintas jag sakta....






Fri vers av flickan i spann
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-26 12:05



Bookmark and Share


  M.A.J.R
exakt så känns det! kunde inte få fram det bättre själv applåd till en mycke bra skriven text!
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann