Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är lätt surrealistisk idag.


Klangbotten

Vi talar mörkertal
bär vittnesbörd i tunna händer
här är dunkelbroar, dårvatten
här är ekoxens leende
och din spegelbild i varje daggdroppe
du är ännu nyfödd is
och dina andetag främmande, korta
här äter kvällning våra skuggor
utdragna mot vakuum
så håll mig, ekorrhjärta
känn natten kupa sig omkring oss




Fri vers av Grävling
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-26 18:34



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Åh, ditt så speciella språk! Vad jag gillar det!
som tex:

"så håll mig, ekorrhjärta
känn natten kupa sig omkring oss"
2012-02-29

  Aisha VIP
tycker mycket om...

speciellt det där ekorrhjärtat....
2012-02-27

    ej medlem längre
Det är så skönt att läsa dig, färger flyter ut.
Gillade slutet mycket:

"så håll mig, ekorrhjärta
känn natten kupa sig omkring oss"
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling