Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag ger mig in i poesin


så släpper jag lös fantasin

Släpper lös en brinnande energi när jag låter tankarna mina

få flöda fritt

Tankar som kan väcka liv

Tankar som kan döda

Tankar lika heta så att de börjar att glöda

Men som oftast så försöker jag att hålla mig någorlunda till verkligheten

så att själen min inte

bara börjar att blöda

Tycker inte om när allt går överstyr

Ja, så jag vill vara min egen lilla Kapten, den som styr

Den som styr sina egna tankar när han låter de få flöda fritt

i sitt huvud

innan de ner på pappret bara flyr...

När jag ger mig in i poesin!

Ken Cassel
26/2-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-26 18:59



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
har du druckit vin
då du ger din in i poesin
Då kanske kommer hin
med sitt leda flin

Är du däremot i periferin
med en som heter Augustin
Då blir din urin
både gul och fin
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel