Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nonsens...


Har du druckit vin
då du ger dig in i poesin
Då kanske kommer hin
med sitt leda flin

Är du däremot i periferin
med en som heter Augustin
Då blir din urin
både gul och fin




Bunden vers (Rim) av Anders Nordlander VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-26 19:22



Bookmark and Share


  erkki
Common sense, kom nonsens
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP