Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOD NATT!

Låt ditt hjärta
finna ro åtminstone
om natten. Släpp oro
och bekymmer låt vilan
slå rot. Tänk på något
roligt som hänt som dig
glatt, förgyll din natt med
detta min skatt, ta ifatt
minsta ljus du fått, så
skall du se att du
sover gott!

GOD NATT!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-26 22:10



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så fin..den tyckte jag om
2012-02-29

    ADI Nehlin
ja, tänk om man kunde låta natten ta bort all oro...fint skaldat
2012-02-28

  Ezmeralda VIP
Ett bra råd till oss som har sömnproblem (jag).
Testar det ikväll då, God Natt ZZZZZZZZZZ
2012-02-27

  Eva Helene VIP
Tack fina skrivarvännen, memorerar denna inför kommande nätter!
2012-02-27

    Ken Cassel
Ja, God natt, Ewa!
Sov så sött... :)
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt