Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någonting djupt inom mig vet att det är ett farligt ställe...


Lyckans land

Du stal mig,

till Lyckans land.

Jag ville stanna.

Vågade ej.

Nu springer jag,

flyr.

Med nedslagen blick,

gråter jag tyst.

Du såg bara mitt hårda kalla skal,

när jag slog mig loss.

Jag vill,

vända tillbaka,

stanna,


vågar ej.




Fri vers av Magnus P.
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-27 07:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det farliga mest förbjuda lockar...och man dras ner i det svarta hålet...du skriver som vanligt så det känns ända in i märgen.
2012-03-03

  wildrose
Vänd tillbaka, möt "faran".
2012-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord