Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgin dödar framtiden

Jag strör hjärnceller omkring mig
min själ svettas blod
jag vet att du aldrig kommer plocka upp mig

Jag snurrar mina nervtrådar flera varv
kring din hjässa
många kilometer av spänd ståltråd

Vi vattnar blommor med lögner
späder på våra illusioner
och målar våra ögon blå

Vi tar oss inte tid
att lyssna på våra egna röster
för allt ska hända
nu

Det regnar vassa pusselbitar
faller från himlen
dom är minnen
som jag nästan glömt

Träffar mina ögon
och fyller min blick med
nostalgi




Fri vers av unhappyvoices
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-01-25 11:48



Bookmark and Share


  kärleksbarn
och målar våra ögon blå

ååh!!!
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.