Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlorad mänsklighet


Vart Är Alla Människor???

hundar ylar genom natten och jagar katterna.
örnen flyger med skarp blick på lejonflocken.
gamarna vakar över den döende elefanten som minns allt svek.
fåglarna flyger och sjunger en klagosång till dom vingklippta.
vargarna jagar dom svarta fåren och leker gud för dom vita.

råttan går med sönderslagna knäskålar.
ormen slingrar sej i sitt ego.
svanparen håller ihop livet ut.
här råder djungelns lag, äta eller ätas.

vart är alla människor?




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-27 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl