Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mot en annan infallsvinkel


Det tog mig 1 500 dikter





Varenda dag
är den andra lik

jag snickrar
på min gamla kista

byter stundom
bara ut min spik

de följande
får bli de sista




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-02-27 12:15



Bookmark and Share


  Börje Larsson
härlig avmätt humor.....
2012-02-28

  © anakreon VIP
Och jag som skall bli aska
får nu se till att raska
mig på och inte surna
vid jobbet på min urna!
Calle
2012-02-28

  zallander
ljuvligt dystert
2012-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP