Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaninera


Ett förslag är att man ska äta kanin
Och fisk som odlas i tankar är ett annat
Så de krigsinställda vege krigarna
Torde få svårt att kriga när ”söta kaniner”
Visar sej vara ett ekonomiskt och resursmässigt kött

Så ska de hävda sin gamla dogm att ”kött är miljöförstöring”
Eller ska man hävda att ”kaniner är söta”
Eller ska man säga som det är…
Eller hitta på nåt nytt?

Och att ”odla fisk” i tankar i slutet system
Vad ska de nu ”slå sej in på”
Vege krigarna eller vad de kallar sej




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 113 gånger
Publicerad 2012-03-05 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO