Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk mot folk


Folk står mot folk
Broder mot broder
Arab mot arab

Och de som ler är fan
Och begravnings industrin
Världen ser på




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-16 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO