Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarna bränner



Tårarna bränner i ögonen
orden har slutat komma
timmarna lider mot den mörka natten
där ögon sluts
och drömmarna tar vid

en evighet, en kort sekund
sen blir allt tyst




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-28 11:01



Bookmark and Share


  Maiah VIP
vacker målning med ord om sorg...
sparar den som bokmärke och ger en STOR applåd!!!
2012-02-28

    ADI Nehlin
fin, berör..
2012-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson