Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri poesi


minnen idag

ett djupt spadtag
ned i havsens dag
rotfylld svart jord
stiger minnen
lik vattenånga
från förföljelsernas femtiotal
kontrasternas och förhoppningarnas
sextiotal
följt av vänligt ordnande sjuttiotal
innan
ekonomerna intog makten
överallt
och snabba pengar
blev viktigast
av allt
bestämmande
medan
minnenas rottrådar
slingrar in i dagen
relief och fast grund
för alla möjligheters
dagsländelika tankar
och infall




Fri vers av walle dickson
Läst 177 gånger
Publicerad 2012-02-28 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson