Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osanna osanningar


En av de där ni vet, som alltid går och skriker om allting, som aldrig väntar på sin tur att säga nåt utan skriker för att göra sej överhörd… vi gick i samma klass hela högstadiet.

Ser henne i TV ibland där hon ska vara ”kommunikationsansvarig” eller nåt numer, en statlig tjänst, ser lika dum ut som då, men slipper andra störningar så hon skriker inte lika mycket. Men vissa saker som hon säger är uppenbarligen lögn, och hon vet om det…

Så sammantaget så är det så att hon ”får” betalt för att gaffla nu med, tillräckligt självförtroende för att kunna göra det fast de är, osanning i viss form, antingen till en del eller helt och hållet. Men de sista undviker de nog för det är kontrollerbart….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-29 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO