Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående de som vägrar förhandla samtidigt som direktörerna ökat sina EGNA inkomster ofta är det inte 2 % per år utan 20 % eller mer Så ÖKNINGEN överstiger en normal årslön, flera ggr om....


Direktören


Direktören är sniken
Och plånboken full
Han delar inte med sej
Nej han rövar gull
Om det än går över lik
Är inget han bryr sej om
Tycker han är duktig och unik
Att andra svälter är bara ”som”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 151 gånger
Publicerad 2012-03-03 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO