Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de tycker en procent är för mycket, vad ska då vi säga?


Säkert som banken


De svenska bankerna kan få låna
Billigt
Om de vill

Men de struntar i det…..
De snor våra pengar gratis så….
De kan strunta i lånen som ju ”kostar”
1 procent,,,




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 100 gånger
Publicerad 2012-02-29 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO