Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla knegare som har fast månadslön jobbade gratis idag


Idag den den tjugonionde februari tvåtusen tolv

Skott år

Men bara för det så behöver man inte bli så speciellt ledsen

och släppa en liten tår

För det händer ju bara vart fjärde år

Och så som jag förstår så är det inte alla som ens har något jobb i huvudtaget

men som mer än gärna

skulle jobba gratis en dag om de bara fick ett

Så den här gratis dagen får vi alla allt ta och bjuda på...

Ken Cassel
29/2-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-29 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel