Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hungerelden.


in, och allting driver

vi lägger oss på floden –

ovanpå

och drunknar svarta, nakna.


det ruttnande köttet, de flagnande benen

skelettet talar i protest

är vild och vacker i sin död

här är vi lugna – trots allt.

---




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jennie M
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-29 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie M
Jennie M