Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar honom mer än något annat på jorden... Vi har varit gifta i 7 år nu.


Nakna ögon

Tankarna bara rinner likt smält glas utefter kroppen när du rör mig med leendet som vilar på dina läppar
Du håller mig fast och nakenheten i dina ögon är den frihet som jag alltid visste var vi
I ditt järngrepp är jag helt fri
Din hand smeker sakta min kind...lätt och djupt som en fuktig vind
En sträng i mitt hjärta vibrerar min själ spröd och tunn
Du lyfter ditt glas mot din mun
Jag känner hur skrattet spritter mitt hår... tårar ur kärlekens sår
Ögonblicket vilar i evigheten och jag ser allt du känner...
Det är nu det är dags att vá galen
Jag kan inte längre tänka... jag orkar inte längre forma mig
Jag är bara här hos dig

Solen öppnar himlen i den mörka natten
Jag står alldeles stilla och vågar nästan inte andas
Det är en ny dag som börjat... här, nu när vi minst anat det
Jag ser i dina ögon att du förundras precis som jag men din kropp är villig när regnet fuktar huden
Blommorna slår ut på marken där vi står fast vi båda vet att det är långt till vår...
Jag har aldrig känt mig så naken som nu
Allt är helt nytt och jag vågar nästan inte möta din blick
Det låter sig bara ske ändå i nåden vi fick
Inget finns här bara vi
Förundran regnar ner och faller till marken som tacksamhet utan gränser - jag är fri
Jorden suger i sig och takåsen kittlas av fåglarna som skulle lyfta men kom av sig och slog sig ner igen.
Tror du på under, undrar jag?
Föresten det spelar ingen roll de händer ändå och när hjärtat smälter det är då vi älskar
Jag kan bara vara tacksam och låta mig öppnas igen och igen
I fallet mot jorden, där jag oemotståndligt måste lägga min panna, får jag lust att kyssa din mage
Du skrattar
Plötsligt lyfter fåglarna för att möta den nya himlen
Den har aldrig varit så hög som nu...

Oh, kärlek ta mig här när jag på riktigt är naken
Oh, gode Gud jag älskas och du är öppen för mitt hjärta, jag är vaken
Du böjer dig ner, tar mina händer och kittlar hjärtat i mig...
Fortfarande berusad fångar du min själ i ditt famntag - Gud, jag älskar dig...
Verkligheten rinner ur din öppna blick
Tack nakna ögon för livet vi fick




Fri vers av Luminus
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-01-25 16:43



Bookmark and Share


  mb74
den var bra,ganska djup men den fastnar
bra:)
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Luminus
Luminus