Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en längtan att leva - En saga om en möjlig verklighet i allas våra liv


En knuten hand


Du håller en saga i din knutna hand
Jag ser röda knogar och en blick som trevar
Sakta rinner den mellan dina fingrar som sand
Jag skymtar det liv som du helst av allt vill leva




Fri vers av Luminus
Läst 710 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-24 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luminus
Luminus