Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HON har ropat genom tiderna och dansat sin galna hängivenhet dold i vår innersta längtan... Det är dags att leva det vi är.


Galen Gudinna

En galen Gudinna… en vansinnig kvinna, en kärring med stora bröst som skriker sin kärlek med hela kroppen och dansar naken bland träden i älskog med vinden.
Ingen vill tro hennes sånger men de ekar fortfarande i skogen långt efter snön har lagt sig.

Hon vill livet och vinden svarar henne med röster från tidernas början.
Inget har någonsin varit annorlunda...
Hon dansar fortfarande och kanske kan du ana att hennes galenskap är det du niger för när natten skymmer dina tankar och själen är fri.

Hon ger dig hopp…
Hon ger dig gnistor i ropen när du lever ditt liv tillbaks in i tilliten... därifrån det en gång kom.
Så många långa tider har hon älskat i den galenskapen utan att du såg henne… utan att du kände hennes visdom som rispat revor i trädens bark med naglar vassa som sanningar.

Hör så hennes rop!
Känn hennes värme och vet hennes visdom!
Fall på knä när dagen kommer och blotta din längtan för världen.
Kyss hennes tårar som vattnat jordens mylla i tusentals år.
Res dig… fall in i hennes kjolar och låt pulserna göra dig galen som hon.
Slicka såren i hennes blödande sköte och KÄNN…!

Du är slutligen sann!
Du är Hennes barn, Hennes kropp, Hennes liv…

Du är HON!




Fri vers av Luminus
Läst 706 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-15 08:55



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
så jävla skit bra!

//Mjao
2007-05-17

  Andreas Borg
Den här texten är väldigt mycket du Gita.
Full av energi, utropstecken och imperativ.
Hoppas allt går bra med skrivandet i övrigt, jag ser att du lever för fullt i alla fall :) *applåd*
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Luminus
Luminus